?

Log in

No account? Create an account

fayno_rock_band's Journal

Social capital

  • less than 10
Name:
Група ФАЙНО і коло неї
Location:
Membership:
Open
Posting Access:
Anybody , Moderated
Description:
Рок-група ФАЙНО і все що стосується її творчості і концертної діяльность
Рок-група «ФАЙНО» створена навесні 2003 року гітаристом Мар’яном Приступою. До складу колективу увійшли досвідчені музиканти за плечима яких участь у багатьох групах і музичних проектах. Після довготривалого кастінгу місце вокаліста зайняла чарівна дівчина з гарячим серцем Оля.
На протязі останніх п’яти років колектив активно працював над власним творчим обличчям. На протязі 2003-8 років було створено більше 30 композицій, більшість з яких група виконує на концертах. Також 15 пісень було записано на різних студіях україни, кілька з них: „Вечір”, „Сонця в калюжах”, „Саночки”, „Осінь”, „Амон Ра-радіо”,”Зима” успішно потрапили в ефіри українських радіостанцій.
Група «ФАЙНО» виконує власні композиції на вірші відомих українських поетів Грицька Чубая, Юрія Покальчука, Назара Гончара та інших, а також кавер-версії відомих світових гітів, серед яких композиції таких відомих виконавців як: “Shoking Blue”, „Rolling Stones”, Gloria Gaynor, James Brown, Kalie Minoug, „Vezer”, „Guns N Roses” та інші.
Група активно концертує і працює в студії. На початку грудня 2006 р. видавництво UKRmusic видало дебютний диск ФАЙНО – „І та любов”.
Зараз гурт активно записує матеріал до наступного альбому. Вже записано і зведено кілька композицій. Першим роадіосинглом з майбутнього альбому стала пісня „Осінь”, на яку в вересні минулого року було відзнято одноіменне відео. Наприкінці грудня 2008-го група «ФАЙНО» презентувала радіо-сингл «Зима» і одноіменний відео-кліп.
За плечима колективу багато успішних живих виступів як на великих відкритих майданчиках так і на закритих вечірках і в клубах. Ось деякі з них:
Проект «НАШ ІВАСЮК», Львівська опера, березень 2009
«Український молодіжний ярмарок», Ґданськ, Польща, 15.11.2008
Львівська обласна філармонія, сольний концерт „Нам 5 років”, 12.04.2008
Клуб „Майдан”, м.Луцьк, 21.12.2007
Клуб „Пікассо”, м.Львів, 04.11.2007 р.
„Фестиваль Кави”, жовтень 2007, м.Львів
Фестиваль „Прикордонні зустрічі 2007”, м.Ольштин, Польща, серпень 2007 р.
Фестиваль „Славське-рок”, липень 2007 р., смт.Славсько
Клуб „Культ”, м.Львів, сольний концерт, 12.01.2007
Клуб „Пивна Бочка”, м.Київ, сольний концерт, 07.12.2006
Клуб „Майдан”, м.Луцьк, сольний концерт. 14.10.2006
Фестиваль „Европа-Центр”, м.Рахів, 24.09.2006
Фестиваль „Мазепа ФЕСТ-2006”, м.Полтава, 10.09.2006
Фестиваль „РОКОТЕКА” 2006, м.Львів, 1.09.2006
Тенісний турнір „UFC OPEN 2006”, м.Черкаси, липень 2006р.
Клуб „Пікассо” м.Львів, сольний концерт, травень 2006р.
Відкриття салону мототехніки „HONDA”, м.Львів, квітень 2006 р.
Гірськолижні змагання „Кубок УГК”, Закарпаття, лютий 2006 р.
Клуб „44”, сольний концерт, м.Київ, жовтень, 2005 р.
Клуб „ЛЯЛЬКА”, сольний концерт, м.Львів, жовтень, 2005 р.
Відкриття супермаркету електроніки ФОКСТРОТ, м.Львів, вересень, 2005 р.
Любительський тенісний турнір „UFC open”, м.Черкаси, липень 2005 р.
Фестиваль „Тарас Бульба” м.Дубно, липень 2005 р.
Клуб „ЛЯЛЬКА” (Львів) Сольний концерт, червень, 2005 р.
Фестиваль «Мазепа Фест» м.Полтава, червень 2005 р.
«Гірськолижний фестиваль» - смт. Славське, 2005 р.
«День незалежності України» - м.Червоноград, 2004 р.
«День Молоді» - м.Червоноград, 2004 р.
День міста Хуст – весна , 2004р.
Фестивалі «Рокотека» і «Альтернатива» (Львів, 2003)

Гурт „ФАЙНО” був гостем багатьох корпоративних і брендових заходів та вечірок серед яких спортивні змагання і фестивалі Українського Гірськолижного Клубу, корпоративні заходи банку „Дністер”, банку AEG, Райффайзен Банку Аваль, ФОКСТРОТ, „HONDA”, MERX та інших ТМ.


Дискографія:
„Славське Рок” 2008, UkrMUSIC, 2008
„Славське ROCK 2007”, збірник, Атлантик Рекордс, 2007
„Я люблю Карпати 2007”, збірник, Атлантік, 2007
„І та любов”, альбом, UKRmusic, 2006
„Мазепа-Фест 2006”, збірник, комп. „Сонця в калюжах”, САМЕ ТАК, 2007
„Мазепа ФЕСТ 2005”, збірник, композиція „Вечір”, Атлантік, 2005
„Я люблю Карпати”, збірник, комп. „Саночки”, „Made in China”, Атлантік, 2006

Social capital

  • less than 10

Statistics